Bel mij
Foto

Evenementen tent huren


Partytotaal de specialist in evenementententen!

Op zoek naar benodigdheden voor een belangrijk feest of partij? Wilt u de juiste professionele tent voor uw evenement huren? Bekijk de online catalogus van Partytotaal uit Andelst en wij zullen gegarandeerd hebben wat u zoekt. Door onze ruime ervaring met grote en kleine evenementen in Nederland en daarbuiten weten wij precies wat u nodig heeft. Wij maken een vrijblijvende offerte voor uw evenementen tent en hanteren scherpe tarieven.  Frametenten, pagode tenten, tentvloeren, podiumkappen, vouwtenten en stretchtenten Partytotaal Andelst heeft ze allemaal. 

Foto

Een grootse viering, een gezellig feest met familie en vrienden, of misschien een leuk bedrijfsbarbecue, het maakt helemaal niet uit. Wij behouden een breed assortiment geschikt voor elk evenement. Een evenementen tent huren, groot of klein en welke vorm dan ook? Nood aan meubilair voor binnen of buiten? Is apparatuur voor licht of geluid iets waar u al een hele tijd naar zocht? Wij van Partytotaal Andelst hebben van de kleinste garderobehanger of consumptiemunt tot de grootste tent die u uzelf maar kunt voorstellen. Er is zoveel dat onze shop u te bieden heeft, zelfs drank en voedingsbenodigdheden zijn eenvoudig online te bestellen. Plant u een themafeest, dan hebben wij ook precies waar u naar zoekt. Voor welk evenement dan ook, groot of klein, u huurt het bij Partytotaal! Denk hierbij aan concerten, bruiloften, verjaardagen, festivals, buurtfeesten etc.

Foto
Foto

Partytotaal biedt het enorme assortiment aan via een grote en gevarieerde online catalogus. Waar u ook wilt huren voor uw feest of partij in onze collectie zal het zeker aanwezig en beschikbaar zijn. En dat niet alleen, maar onze prijzen zijn ook absoluut scherp. Partytotaal is goed bereikbaar via e-mail en telefoon of u kunt ook langskomen in onze vestiging in Andelst. Wij bezorgen in heel Nederland en daarbuiten! Partytotaal is een verstandige keuze om uw evenement zorgvuldig te plannen. Wij hebben alles wat u maar nodig heeft voor elke feest of partij! Wij staan u graag te woord.