Bel mij
<< Terug naar overzicht

Partytotaal in Arnhem en Nijmegen Business

In Nederland ben je nooit zeker van het weer. Ineens kan het zo maar gaan regenen. Een fikse regenbui kan de domper op een feest zijn. Een echt knalfeest organiseer je daarom in een tent. Het zorgt niet alleen voor droge voeten maar is gelijktijdig een gezellige ruimte die je geheel kunt inrichten en stylen naar jouw smaak. Bij Partytotaal in Andelst huur je al het benodigd materiaal voor een geslaagd feest of evenement.
 

Alles voor een feest
Greet van Stralen: “Niet is leuker dan het organiseren van een geweldig feest. Of het nu gaat om een tuinparty, bruiloft, opening of bedrijfsfeest. Heb je zelf te weinig ruimte of wil je bestand zijn tegen weersinvloeden dan zijn onze partytenten ideaal. Wij hebben verschillende soorten en maten: van pagodetenten, doorwerktenten en overkappingen en tenten van aluminiumframes. Onze vloeren, verlichting, verwarming en planten maken je feestruimte compleet. Daarnaast verhuren we alle andere benodigdheden. Denk daarbij aan biertaps, podiums, meubilair, tafellinnen, parasols, glaswerk en keukenapparatuur. Ook de catering en drank verzorgen we desgewenst.
 

Weerbestendig
Greet runt samen met partner Arco Partytotaal. Arco: “Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om een feest te organiseren. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is het ‘feestje bouwen’. Voor kleinere partijtjes hebben we zelfbouwtenten. Die zijn van goede kwaliteit en zelf eenvoudig op te zetten. Bij grote feesten en evenementen bouwen wij de tent op, sluiten alles aan en richten hem in. Nederland heeft steeds vaker te kampen met hevige stortbuien en zware windkracht. Een tent moet staan als een huis. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van tenten die er goed uitzien én bestendig zijn tegen weer en wind. Het geeft rust als je weet dat bij onverwachts extreem weer de tent niet instort of dat er een zwembad op het tentdak ontstaat.”
 

Stoer
Partytotaal heeft ervaren tentenbouwers. Waaronder Greet zelf. Een fijngebouwde maar potige dame. Greet: “Tenten bouwen is geweldig om te doen. Het is zwaar werk, maar ik doe niet onder voor de mannen. Als de mannen mij aan het werk zien, nemen ze een voorbeeld aan mij: ‘Als zij dat kan, dan moet ik het ook kunnen.’ Helaas begint het zware werk lichamelijk zijn tol te eisen. Daarom ben ik nu vaker in onze loodsen te vinden. Arco vindt dat eigenlijk wel zo prettig.” Arco: “Een heer laat een vrouw niet sjouwen. Daarom blijft het vreemd om Greet het zware werk uit te zien voeren. Ik weet wat het met je lichaam doet, dus nu zij minder in het veld staat maak ik me minder zorgen.” Greet: “In de loods zet ik alle orders klaar en breng de bestellingen weg. We bezorgen in heel Nederland. Arco is het commerciële gezicht naar buiten en bekijkt de evenementenlocaties.” Arco: “Ik schat in of er een vergunning nodig is en wat de potenties van de locatie zijn. Op papier kun je van alles bedenken, maar het moet wel mogelijk zijn. Ik ben veel buiten de deur. Da’s ook wel lekker. Als je samen in een bedrijf werkt, zie je elkaar dag en nacht. Dan is het fijn om ook even een moment voor je zelf te hebben.” Greet: “Het is de kunst om los te laten. Ons werk stopt niet om 17.00 uur. Als een tent gebouwd wordt, dan bouw je hem af. Daarentegen stopt ons werk wel aan de keukentafel. Dat is onze echte tijd samen.”

Tenten van Partytotaal zie je tijdens Koningsdag, het Pleinfeest in Herveld, de Fruitcorso in Tiel, de Nijmeegse Vierdaagse maar ook bij het tuinfeest van je buurman.
Meer weten? Bekijk hier onze verhuur tenten.