Bel mij
Foto

Over Partytotaal

Partytotaal verhuurt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Vanuit ons magazijn in Andelst bezorgen we in heel Nederland. Wij verhuren stoelen, (sta)tafels, bestek, serviezen, koelingsystemen, linnen, kramen, tapinstallaties, verlichting, parasols en alle bijbehorende artikelen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in verhuur van tenten. Van een eenvoudige partytent tot feesttenten van honderden m2 compleet met vloer, verlichting, podia en nog veel meer. Ons team verzorgt de complete logistiek en opbouw van de grotere tenten, en dit doen we zorgvuldig en vakkundig. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u kunt genieten van uw feest of partij. 

Foto

Partytotaal.nl heeft jaren ervaring in het verhuren van artikelen voor feesten en partijen. Vanuit ons eigen magazijn bezorgen wij desgewenst allles op locatie. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en kunnen alles voor u verzorgen.Daarnaast verzorgen wij ook het plaatsen van werktenten/ doorwerktenten op bouwlokaties. Hiervoor gebruiken wij tenten in de breedtematen varierend van 3 tot 10 meter met diverse zijwandhoogten. Uiteraard zijn wij met name aktief in de regio Gelderland en Utrecht. Echter zijn wij door goede contacten met wederverhuurders en cateraars veelvuldig aktief in de rest van Nederland. Ook de Belgische en Duitse grensstreek zijn voor ons alles behalve onbekend terrein. Kenmerkend voor Partytotaal zijn de korte lijjnen en afspraak = afspraak. Voor Partytotaal is geen evenement te klein of te groot, samen met onze klanten zoeken wij altijd naar een passende oplossing. In onze vernieuwde webshop bieden wij u een overzicht van ons uitgebreide assortiment en kunt u eenvoudig een aanvraag doen. U ontvangt van ons snel een reactie en concrete offerte.

Foto
Foto

In de loop der jaren brachten wij tal van projecten tot een goed einde in heel Nederland. U kunt hier een impressie van de door ons uitgevoerde projecten bekijken. Wij maken graag een afspraak met u op locatie om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel op maat te doen. Ook bent u van harte welkom in onze vestiging in Andelst. Ons bedrijfspand is centraal gelegen vlakbij de afrit autosnelweg A15 en hierdoor snel bereikbaar. 

Nieuw in ons assortiment zijn dit jaar de stretchtenten. Stretchtenten zijn stijlvolle eyecatchers voor festivals, business events, bruiloften, partijen, restaurants, etc.. Wij denken graag met u mee en verzorgen voor de volledige op- en afbouw. Onze stretchtent zijn leverbaar in diverse formaten van groot tot klein. Wij staan u graag te woord om advies op maat te geven.

Daarnaast kunt u bij Partytotaal ook terecht voor de aankoop van een breed assortiment horeacartikelen voor zowel de professional maar ook voor de particulier!

Naast alle materialen voorzien wij u vanuit onze drankenhandel graag van diverse gunstig geprijsde dranksoorten, informeer naar de vele mogelijkheden!


info@partytotaal.nl
(0488) 45 17 82 
Expeditieweg 9
6673 DV Andelst